Iniciació

  Curs d’escalada 1

  Us presentem un curs que us permetrà aprendre les tècniques bàsiques de progressió i seguretat en escalada d’iniciació: tècnica gestual, encordament, assegurament a un primer i a un segon.

  0
  Based on 0 Review

   Sortides de fotografia

   Davant la creixent afició del món de la fotografia i l’entorn immillorable de Vall de Núria oferim una combinació excepcional per buscar diferents temaris per les fotografies com: fauna, flora, paisatge, esport, etc.    

   0
   Based on 0 Review

    Mini-Freser inferior

    Trekking aquàtic/Barranc d’iniciació, assequible per a tothom, ideal per a famílies, grups nombrosos i persones amb molt de respecte per aquesta disciplina esportiva. Les característiques del barranc permeten adaptar la seva dificultat segons les necessitats del grup.

    0
    Based on 0 Review

     Sortides Nocturnes

     Si el que busques és tranquil·litat, quietud i una experiència totalment diferent, aquesta és la teva oportunitat. Amb aquesta proposta et farà gaudir de la pausa que aporta la nit i veure, amb una perspectiva totalmet canviada, la vall i…

     0
     Based on 0 Review

      Raquetes de lluna plena

      Descobreix la Vall de Núria entre boscos nevats i amb lluna plena. Activitat recomanable per a tota la família, amb un itinerari força planer i senzill. L’activitat inclou el cremallera, l’activitat, material, assegurança i sopar.  

      0
      Based on 0 Review

       CURS DE MUNTANYA PER A JOVES 2024

       Us presentem el curs de muntanya per a joves amb l’objectiu principal de donar a conèixer als joves d’entre 8 i 15 anys les tècniques bàsiques de seguretat, progressió i coneixement de muntanya del Pirineu oriental. Es tractaran temes com…

       0
       Based on 0 Review

        Circuits d’orientació

        Animeu-vos sols, en grup o en família a fer aquests circuits d’orientació per Ribes de Freser, el Pic de lÀliga o Planoles, on aprendreu a orientar-vos i trobar les fites tot explorant el territori.

        0
        Based on 0 Review

         Campus d’escalada

         Anima’t a fer aquest campus d’escalada esportiva en roca. Us ensenyarem la gestualitat, nusos, usos de la corda i assegurament per tal que pugueu gaudir amb seguretat d’aquest esport.

         0
         Based on 0 Review
         Ruta de senderisme amb guia

          Tècnic DIA – Senderisme

          Organitzem viatges i rutes de senderisme de diferents nivells, rutes de trekking amb guies – monitors professionals. Adreçat tant  a persones que volen iniciar-se o  com aquells senderistes que volen perfeccionar i millorar la seva tècnica. Posem a la teva…

          0
          Based on 0 Review
          Ruta de senderisme amb guia

           Tècnic DIA – Alpinisme.

           Posem a la teva disposició la possibilitat de contractar un dels nostres tècnics d’alta muntanya durant tota una jornada per fer realitzar la teva escapada somiada. Ara, més a prop del que et penses.

           0
           Based on 0 Review
           Ruta de raquetes de neu en grup als Pirineus

            Tècnic DIA – Raquetes de neu

            Classes de raquetes de neu – iniciació i perfeccionament –   Gaudeix d’unes classes particulars d’iniciació de raquetes de neu amb un guia de muntanya mitjana o alta muntanya. O, si ja en saps, millora el teu estil amb unes…

            0
            Based on 0 Review

             Classes particulars

             Si vols anar al teu ritme per iniciar-te o perfeccionar la teva tècnica, les classes particulars ens permetran oferir-te un ensenyament personalitzat i podrem adaptar les classes a la teva evolució tècnica.

             0
             Based on 0 Review

              Ferrada de Ribes de Freser

              La via ferrada de la Roca de la Creu i el camí equipat del “Castell de Segura” a Ribes de Freser és una activitat idònia per iniciar-se i passar una bona estona amb amics o família en un entorn fantàstic.

              0
              Based on 0 Review
              Translate »