Iniciació

  Curs d’iniciació al barranquisme

  T’oferim l’oportunitat d’iniciar-te al barranquisme des d’un lloc privilegiat oferint-te, també, l’estada a l’Hotel Vall de Núria per completar uns dies amb el descans i desconnexió que tant ens mereixem.  

  0
  Based on 0 Review

   Sortides de fotografia

   Davant la creixent afició del món de la fotografia i l’entorn immillorable de Vall de Núria oferim una combinació excepcional per buscar diferents temaris per les fotografies com: fauna, flora, paisatge, esport, etc.    

   0
   Based on 0 Review

    Mini-Freser inferior

    Trekking aquàtic/Barranc d’iniciació, assequible per a tothom, ideal per a famílies, grups nombrosos i persones amb molt de respecte per aquesta disciplina esportiva. Les característiques del barranc permeten adaptar la seva dificultat segons les necessitats del grup.

    0
    Based on 0 Review

     Sortides Nocturnes

     Si el que busques és tranquil·litat, quietud i una experiència totalment diferent, aquesta és la teva oportunitat. Amb aquesta proposta et farà gaudir de la pausa que aporta la nit i veure, amb una perspectiva totalmet canviada, la vall i…

     0
     Based on 0 Review

      Tècnic DIA – Escalada

      Posem a la teva disposició la possibilitat de contractar un dels nostres tècnics durant tota una jornada per realitzar la teva escalada somiada. Ara, més a prop del que et penses.

      0
      Based on 0 Review

       Raquetes de lluna plena

       Descobreix la Vall de Núria entre boscos nevats i amb lluna plena. Activitat recomanable per a tota la família, amb un itinerari força planer i senzill. L’activitat inclou el cremallera, l’activitat, material, assegurança i sopar.  

       0
       Based on 0 Review

        CURS DE MUNTANYA PER A JOVES 2023

        Us presentem el curs de muntanya per a joves amb l’objectiu principal de donar a conèixer als joves d’entre 8 i 15 anys les tècniques bàsiques de seguretat, progressió i coneixement de muntanya del Pirineu oriental. Es tractaran temes com…

        0
        Based on 0 Review

         Circuits d’orientació

         Animeu-vos sols, en grup o en família a fer aquests circuits d’orientació per Ribes de Freser, el Pic de lÀliga o Planoles, on aprendreu a orientar-vos i trobar les fites tot explorant el territori.

         0
         Based on 0 Review

          Setmana d’escalada en roca

          Anima’t a fer aquest curs d’iniciació d’escalada esportiva en roca. Us ensenyarem la gestualitat, nusos, usos de la corda i assegurament per tal que pugueu gaudir amb seguretat d’aquest esport.

          0
          Based on 0 Review
          Ruta de senderisme amb guia

           Tècnic DIA – Senderisme

           Organitzem viatges i rutes de senderisme de diferents nivells, rutes de trekking amb guies – monitors professionals. Adreçat tant  a persones que volen iniciar-se o  com aquells senderistes que volen perfeccionar i millorar la seva tècnica. Posem a la teva…

           0
           Based on 0 Review
           Ruta de senderisme amb guia

            Tècnic DIA – Alpinisme.

            Posem a la teva disposició la possibilitat de contractar un dels nostres tècnics d’alta muntanya durant tota una jornada per fer realitzar la teva escapada somiada. Ara, més a prop del que et penses.

            0
            Based on 0 Review
            Bateig de raquetes de neu amb guia a catalunya

             Bateig de raquetes – Grup tancat

             Raquetes de neu per la Vall de Núria Descobreix la Vall de Núria d’una forma diferent, camina amb raquetes de neu entre boscos nevats. El bateig de raquetes de neu es per aquells que es volen iniciar en l’ús de…

             0
             Based on 0 Review
             Ruta de raquetes de neu en grup als Pirineus

              Tècnic DIA – Raquetes de neu

              Classes de raquetes de neu – iniciació i perfeccionament –   Gaudeix d’unes classes particulars d’iniciació de raquetes de neu amb un guia de muntanya mitjana o alta muntanya. O, si ja en saps, millora el teu estil amb unes…

              0
              Based on 0 Review

               Classes particulars

               Si vols anar al teu ritme per iniciar-te o perfeccionar la teva tècnica, les classes particulars ens permetran oferir-te un ensenyament personalitzat i podrem adaptar les classes a la teva evolució tècnica.

               0
               Based on 0 Review

                Ferrada de Ribes de Freser

                La via ferrada de la Roca de la Creu i el camí equipat del “Castell de Segura” a Ribes de Freser és una activitat idònia per iniciar-se i passar una bona estona amb amics o família en un entorn fantàstic.

                0
                Based on 0 Review