Del somni a la realitat

Companyia de guies, escola d’esquí i agència de viatges

Inicialment OXINEU era només un somni, la il·lusió de poder viure al Pirineu treballant cada dia en contacte amb la muntanya. Després d’uns anys aprenent, entenent les necessitats dels nostres clients i del territori, ara ja podem dir que som una empresa consolidada que oferim serveis d’escola d’esquí, companyia de guies i agència de viatges, intentant ser sempre respectuosos amb la comarca que ens acull.

Dels tres socis inicials, en l’actualitat ja som vuit les persones que tenim una relació continuada durant l’any, arribant a ser una vintena en èpoques de més feina. Aquest creixement, que sempre hem fet amb tranquil·litat i pensant en consolidar els fonaments del nostre projecte, no només ens permet poder oferir millor servei si no que alhora aconseguim mantenir gent jove, capital humà, en aquesta comarca que per desgracia any rere any perd població.

Aquesta vinculació amb el territori ha estat el motiu per tirar endavant iniciatives per transmetre valors de respecte per la natura i eines per gaudir amb seguretat de les activitats esportives als més petits de la comarca, el Casal Esportiu de Ribes de Freser, l’Equip d’Escalada Juvenil del Ripollès i la construcció del Rocòdrom de Ribes de Freser, en són bons exemples.

Què us oferim:

Els nostres serveis van des de la formació fins als guiatges en diferents disciplines d’esports de muntanya. Intentem oferir durant tot l’any un ampli ventall de possibilitats tant pels que vulguin guanyar autonomia a la muntanya, pels que només necessitin un guia que els ajudi a assolir un objectiu concret, com pels que tinguin ganes de descobrir l’entorn d’una manera lúdica.

Si ja tens alguna cosa al cap que et fa il·lusió fer, algun projecte o objectiu que no et deixa dormir, explica’ns-ho i mirarem de fer-te arribar una proposta personalitzada.

OXINEU està:

– Registrada en el Cens d’Organitzadors d’Activitats Físicoesportives en el Medi Natural amb el número C-355 de la Secretaria General de l’Esport.

– Reconeguda oficialment per FGC com a empresa que compleix amb els estàndards de qualitat exigits i que per tant, pot exercir la seva activitat dins l’àmbit del domini esquiable de les estacions d’esquí que gestiona FGC.

– Inscrita en el Registre de Turisme de Catalunya com Agència de Viatges amb el número GC-4879, Departament d’Empresa i Coneixement.

– Seleccionada per participar en el programa Start DMC Tourism 2017, Agència Catalana de Turisme, Generalitat de Catalunya.

Translate »